DISTRIBUIȚI

Starul pop canadian Justin Bieber a dezvăluit că nu este în prezent implicat într-o relație romantică și nu caută pe moment una, relatează Nydailynews.com.

„Nu mă văd cu nimeni”, i-a declarat artistul moderatoarei Ellen DeGeneres într-un interviu pre-înregistrat, difuzat în episodul de luni al talk-show-ului „Ellen”, adăugând că pe moment nici nu se află cu adevărat în căutarea unei relații.

Interpretul de 22 ani, a cărei ultimă relație a fost cu modelul Sofia Richie, i-a mărturisit totodată lui DeGeneres că nu a folosit niciodată aplicații de dating precum Tinder și nu e interesat să o facă.

Ulterior, el a fost de acord cu gazda talk-show-ului atunci când aceasta i-a sugerat că nu trebuie să fie într-o relație pe moment. „Nu chiar în acest moment”, a fost de acord artistul.

Deși deocamdată pare mulțumit să fie nu fie implicat într-o relație, Bieber a recunoscut că este predispus la singurătate atunci când călătorește de la un concert la altul.

În prezent, artistul se află în turneul de promovare al albumului „Purpose”, început în martie 2016 și care va continua pe parcursul verii următoare. În cadrul acestuia, Bieber va cânta pe mai multe stadioane importante din Statele Unite și Canada în august și septembrie 2017.

Sursa – agerpres.ro