DISTRIBUIȚI

UPDATE 16.30

Pe DN7 Sibiu – Râmnicu-Vâlcea – Piteşti, traficul rutier este foarte intens. În judeţul Vâlcea, autovehiculele rulează cu viteză redusă în zona municipiului Râmnicu-Vâlcea, între Bujoreni şi intersecţia cu DN67. Implicit, s-au format coloane şi pe DN67 (tot în dreptul municipiului). În judeţul Argeş, cel mai greu se circulă pe tronsonul Drăganu – Bascov.

Traficul rutier a scăzut în intensitate pe DN1, pe Valea Prahovei, devenind fluent.

Pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti circulaţia încă este intensă. Autovehiculele rulează cu viteză ceva mai redusă la intrarea pe podul peste râul Teleajen, între Boldeşti-Scăeni şi Blejoi.

Pe autostrada A1, la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti, s-au format coloane de autovehicule.

UPDATE ora 15.15

Traficul rutier a mai scăzut în intensitate pe DN1, pe Valea Prahovei. Pe sensul de mers către Bucureşti, încă se circulă în coloană, dar fluent, la ieşirea din Sinaia către Posada şi la intrarea în Comarnic.

Pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti se circulă în coloană între Gura Vitioarei şi Coada Malului.

Pe DN7 Sibiu – Râmnicu-Vâlcea – Piteşti traficul rutier este intens. Cu viteză ceva mai redusă se circulă în zonele Tălmaciu (judeţul Sibiu), Călimăneşti, Bujoreni, Râmnicu-Vâlcea (judeţul Vâlcea) şi Valea Ursului – Bascov (judeţul Argeş), unde unii conducători auto încetinesc mai mult decât este necesar sau chiar opresc la o trecere la nivel cu o cale ferată închisă.

În judeţul Vâlcea s-a format coloană de maşini şi pe DN67, în dreptul municipiului Râmnicu-Vâlcea, la intersecţia cu DN7.

————————————————————-

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, duminică după-amiază, traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei, pe sensul de mers către Bucureşti. Se circulă în coloană de la limita cu judeţul Braşov până la intrarea în Buşteni, în dreptul staţiunii Sinaia şi în zona Posada. Însă, faţă de ora 12:00, numărul de autovehicule a mai scăzut.

Pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti circulaţia s-a intensificat. Pe DN73A Râşnov – Predeal, nu se mai circulă în coloană la intersecţia cu DN1.

Pe DN7 Sibiu – Râmnicu-Vâlcea – Piteşti traficul rutier s-a intensificat. Cu viteză ceva mai redusă se circulă în zonele Tălmaciu (judeţul Sibiu), Călimăneşti, Bujoreni, Râmnicu-Vâlcea (judeţul Vâlcea) şi Valea Ursului – Bascov (judeţul Argeş), unde unii conducători auto încetinesc mai mult decât este necesar sau chiar opresc la o trecere la nivel cu o cale ferată închisă.

Pe DN Centura Bucureşti se circulă uşor îngreunat pe sensul de mers Chiajna – Chitila, din cauza unui autocamion defect. Au început să se formeze coloane de maşini şi pe autostrada A1, la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti.