DISTRIBUIȚI

Dacă nu v-ați luat, din principiu, bilete la concertul lui Ștefan Hrușcă și dacă nici tizul lui, Ștefan Bănică nu vă dă neapărat pe spate, dacă vă simțiți deja copleșiți de goana după cadouri, băieții de la ZOB vă propun să luați o pauză și să vă alăturați unei sărbatori deja înradăcinate în mentalul colectiv. Cu alte cuvinte, revine tradiționalul concert de Moș Gerilă.

Trupa ZOB îi invită pe toți constănțenii, vineri, 9 decembrie, de la ora 21:00, în Club Doors să afle… Who Killed Santa.

Cunoscuți pentru celebrele piese “Telenovele”, “Prietena mea”, “Printre nori”, “Cântec de dragoste” sau “Clona” și pentru stilul punk rock abordat, ZOB au participat la numeroase festivaluri din București și din țară, deschizând concertele formației rock de tradiție Iris în cadrul turneului lor național “Digital Athenaeum” sau concertele unor artiști străini ca Dio și Billy Idol.

În octombrie 2015, ZOB lansează materialul cu numărul 6 al formației, “Deviant” Noul disc, ce conține 12 melodii și marchează începutul colaborării cu Universal Music România.

“Deviant” a fost înregistrat și mixat la Sysound Studio de către Mihai Pop, masterizat la Mastervargas NY de către Cristian Varga, în timp ce cover artwork-ul a fost realizat de Călin Răduță.
În 2016 au continuat turneul de promovare a noului album și îi veți vedea pe scenele festivalurilor naționale.

Componența ZOB îi include pe Vlase (solist vocal, bass), Moșu (chitară, voce), Doru (tobe) și Gabriel (clapă).