DISTRIBUIȚI

Turneul„Sărbătoarea Subcarpați“ organizat cu ocazia zilei naționale a României ajunge astăzi la malul mării. Toți fanii trupei sunt așteptați, diseară, de la ora 20:00, în Piața Ovidiu din Constanța pentru a lua parte la evenimentul devenit deja tradiție și care marchează și aniversarea trupei.

„Este vorba despre a da jos granițele ca să descoperim un nou sunet balcanic, o cultura comună”, spune BeanMC, fondatorul Subcarpați.

Subcarpați e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale si ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall. Despre muzica Subcarpați, cei mai mulți spun că le aduce aminte de rădăcini și îi face să fie mândri de ”acasă”.

Subcarpați înseamnă Bean, Afo, Power Pe Vinil, Mădălina Pavăl, Valentin Mușat (chitară), Alin Stoianovici (acordeon/synth), Claudiu Rusu aka Kani (tobe), Bogdan Zoom (lumini), Cosmin Lazăr (sunet), VJ Andri si alți colaboratori.

Intrarea este liberă.