DISTRIBUIȚI

Duminică, 4 decembrie, ora 20:30, Doors Club vă propune întâlnirea cu o legendă a muzicii rock din România – trupa COMPACT.

Trupa Compact a luat ființă în 1977, la Cluj, însă a intrat în atenția publicului abia în 1981, an în care și-a găsit identitatea muzicală datorită cooptării lui Paul Ciuci – solist, chitarist și compozitor. A fost un început de drum, compozițiile lui Paul Ciuci s-au făcut remarcate rapid datorită stilului și timbrului aparte, iar în scurt timp Compact a devenit una dintre cele mai cunoscute și iubite formații rock din România.

Cu nenumărate concerte sau turnee în țară și străinătate și cu un palmares muzical de invidiat, trupa Compact și-a păstrat de-a lungul timpului un loc aparte în inimile fanilor, fiind îndrăgită de multe generații.

Vino să cânți alături de Compact melodiile tale favorite – „Fata din vis”, „Cântec pentru prieteni”, „Să te gândești la mine” și multe alte hituri. Prețul unui bilet este 60 de lei. Biletele se achiziționează în avans, de la sediul clubului sau duminică, la intrare la eveniment.