DISTRIBUIȚI

Podul de la Agigea de pe Drumul Naţional 39 Constanţa -Mangalia a fost închis de luni până la sfârşitul lunii noiembrie, pentru finalizarea lucrărilor de consolidare.

În această perioadă, navetiştii sau cei care vor să ajungă în sudul litoralului, vor avea la dispoziţie noul pod din zonă şi rutele ocolitoare.

Cei care vor să ajungă la Negru Vodă vor folosi tot noul pod şi se vor întoarce pe DN 39, până la sensul giratoriu din Agigea, pentru a putea intra pe DN 38 spre Negru Vodă.

Pietonii vor putea merge în continuare, pe vechiul Pod de la Agigea, însă printr-un culoar protejat.

Marți dimineața, pe noul pod circulația rutieră se desfășura fără probleme.

Rutele ocolitoare recomandate sunt:

– către Mangalia : nod rutier A4 (intersecţie cu DN39, Agigea) – A4 (intrare port Constanţa-Sud) – podul nou peste Canalul Dunăre-Marea Neagră – bretea de acces la DN39A – DN39A – intersecţie cu DN39 – DN39 Eforie-Nord – Mangalia;

– către Negru Vodă : nod rutier A4 (intersecţie cu DN39, Agigea) – A4 (intrare port Constanţa-Sud) – podul nou peste Canalul Dunăre-Marea Neagră – bretea de acces la DN39A – DN39A – intersecţie cu DN39 – DN39 Eforie-Nord – Agigea – DN38 Agigea – Negru Vodă (detalii pe pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România).

unnamed-2-1 unnamed-6 unnamed-3-1 unnamed-1-1