DISTRIBUIȚI

Filmul cu tente autobiografice Sieranevada, în regia lui Cristi Puiu, a fost desemnat – cu majoritate de voturi – propunerea României pentru Premiul Oscar 2017, categoria „Cel mai bun film străin” și va putea fi urmărit la cinema Cityplex Tomis Mall pe 10 Septembrie 2016, de la ora 20:20, cu intrare liberă, dacă achiziționați de la bar produse în valoare de minim 8 lei.

Acțiunea din „SIERANEVADA” are loc la trei zile de la atentatul din redacția hebdomadarului parizian, Charlie Hebdo și la patruzeci de zile de la moartea tatălui său, când Lary, un medic trecut de 40 de ani, urmează să își petreacă ziua de sâmbătă însoțit de tânăra lui soție, în sânul familiei, reunite cu ocazia comemorării celui dispărut. Evenimentul, însă, nu se derulează conform așteptărilor.

Pelicula a avut premiera la Cannes şi a fost primită cu aplauze şi în ţară, la Festivalul de Film „Anonimul” din Delta Dunării. „Sieranevada” va rula în cinematografele din România din 9 septembrie şi îi are în distribuţie pe Mimi Brănescu, Dana Dogaru, Sorin Medeleni şi Ana Ciontea.

https://www.youtube.com/watch?v=uvnV83ira5s