DISTRIBUIȚI

Un grav accident rutier a avut loc, marți după-amiaza, în localitatea Valu lui Traian.

În urma impactului un copil a rămas încarcerat sub un utilaj agricol, iar pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență intervin cu un echipaj de la descarcerare.

În urma accidentului de la Valu lui Traian o remorcă agricolă (de 3,5 tone) a trecut peste picioarele unei fetițe, forfecându-le de bordura străzii. Din nefericire fetiței i s-au amputat ambele picioare de la nivelul coapselor.

UPDATE 

Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, fratele fetiței, în vârstă de 6 luni, a fost luat tatăl copiilor, mama celor mici a fost preluată medici cu stare anxioasă. Fetița căreia i s-au amputat picioarele are vârsta de 7 ani, si era cea care inainte de producerea accidentului își plimba cu căruciorul frațiorul de numai 6 luni.

UPDATE 

Conform IPJ Constanța marți, la ora 13.50, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, fără a poseda permis de conducere, a condus un tractor, cu care tracta o remorcă, pe strada Mihai Eminescu din localitatea Valu lui Traian, dinspre strada Mureșului către strada Dreptății și ajungând în dreptul unui imobil, din cauza unor defecțiuni tehnice, remorca s-a desprins de tractor, lovind două minore, de 5 și 11 ani și un nou-născut, de 7 luni.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a minorei de 5 ani și vătămarea corporală ușoară a nou-născutului.

Polițiștii au deschis o anchetă, întocmind dosar de cercetare penală.