DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Constanța au prins în flagrant delict 10 bărbați care dețineau sau ofereau spre vânzare droguri de risc și de mare risc, precum și substanţe susceptibile a avea proprietăţi psihoactive.

La data de 20 august 2016, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate din Constanța, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Constanța, au acționat pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, în stațiunea Mamaia.

În urma acțiunii, polițiștii au depistat în flagrant delict 10 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 și 36 ani, care dețineau pentru consum propriu sau puneau în vânzare droguri de mare risc sau substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive.

Polițiștii au ridicat de la cei în cauză droguri de risc și de mare risc (marijuana, haşiş, ecstasy), substanțe psihoactive (etnobotanice), precum și 4.100 de lei.

Acestora li s-au întocmit dosare penale, 8 fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de deținere, fără drept, de droguri de risc și de mare risc, pentru consum propriu, iar doi pentru infracţiunile de punerea în vânzare, fără drept, de droguri de mare risc și pentru efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive.

La acțiune au participat și polițiști ai Biroului de Poliţie pentru Staţiunea Mamaia.

Foto – arhivă