DISTRIBUIȚI

La începutul lunii august, SC RAJA SA a preluat, de la Primărie, întreținerea și reabilitarea fântânilor arteziene din municipiul Constanța, dar și din stațiunea Mamaia.
Până acum, 11 dintre cele 16 fântâni au fost reabilitate, spun reprezentanții companiei de apă.

Fântâna din fața Muzeului de Artă, Bazinul “Cascadă” și Bazinul “Pescarii” din zona Faleză Cazino Constanța, fântâna din Parcul Teatrului „Oleg Danovski“, fântâna din Parcul Tomis II, bazinul de apă din Parcul Casei de Cultură, fântâna din zona Dacia, bazinul ornamental de la hotel Sulina (staţiunea Mamaia), bazinul ornamental de la hotel Meridian (staţiunea Mamaia), fântâna din Piaţeta Cazinoului din staţiunea Mamaia și fântâna din parcul Far au fost puse în funcțiune. Lucrările au constat în repararea instalațiilor electrice, a pompelor, a țâșnitorilor și a sistemelor de alimentare cu apă, dar și în igienizarea bazinelor, anunță sursa amintită.

Pentru sezonul estival următor, SC RAJA SA va efectua reparații capitale la nivelul acestor obiective, cu refacerea hidroizolației, a finisajelor și a elementelor structurale, activități de îmbunătățire a eficienței pompelor de recirculare a apei, a sistemelor de filtrare și de refacere a instalațiilor de iluminat.
În perioada următoare, echipele RAJA care lucrează la întreținerea și reabilitarea acestor fântâni, vor pune în funcțiune și bazinul din zona Policlinicii II, mai anunță reprezentanții RAJA.

Foto – arhivă