DISTRIBUIȚI

La mare, au apărut instructori pentru cea mai hot “jucărie” a momentului, Hoverboard, un scuter electric bazat pe echilibrul fiecărei persoane, care îl foloseşte.

Turiştii pot învăţa să utilizeze scuterele electrice în cadrul acţiunii denumite “Roţi Libere” (Freewheel), ne spune directorul de marketing Freewheel, Dan Arvinte.

„În primul rând, este o jucărie adresată celor tineri. Este un scuter electric, bazat pe self – ballance sau echilibrul persoanei care îl folosește. Ca timp de învățare, durează maximum 5 minute, după care, fiecare poate să își folosească scuterul fără niciun fel de problemă cu scuterul. Avem o echipă de traineri pregătită să pună cât mai mulți curioși pe roți. Sloganul nostru este viitorul, la picioarele tale. Nu închiriem, ci doar îi învățăm, fără niciun fel de cost”.

Cei interesaţi pot învăţa să utilizeze Hoverboard, în fiecare joi până duminică, de la ora 18 la 24, până pe 6 septembrie.
În fiecare joi, instructorii Freewheel pot fi găsiţi în caravana personajelor Walt Disney, alături de Asociaţia Litoral Delta Dunării.