DISTRIBUIȚI

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (13.00), în judeţul Constanţa, pe DN39, traficul rutier este foarte intens mai alespe sensul de mers Mangalia – Constanţa. Se circulă în coloană între Eforie-Nord şi Eforie-Sud, dar şi în zona podului de la Agigea.

Pentru a ocoli zona podului în lucru de la Agigea (situat pe DN39), poliţiştii rutieri le recomandă conducătorilor auto să folosească noul pod. Astfel, venind dinspre Mangalia, la ieşirea din Eforie-Nord, se virează la dreapta pe DN39A (conform indicatorului RO-RO Port Sud Agigea, amplasat înainte de pasarelă), prima intersecţie cu sens giratoriu se părăseşte la a doua ieşire, iar după traversarea Canalului Dunăre-Marea Neagră pe noul pod se părăseşte primul sens giratoriu la a doua ieşire, după care se intră pe autostrada A4, pe pasarela peste DN39.

În sens invers, venind dinspre autostrada A4, înainte de ieşire, conducătorii auto se pot încadra pe benzile din dreapta, care urcă pe pasarela peste DN39 (conform indicatorului TEM A4 – Port Constanţa), apoi, la finalul autostrăzii, la intersecţia cu sens giratoriu, urmează prima ieşire, trec peste noul pod şi ies de pe DN39A în DN39, peste pasarelă, la Eforie-Nord.

Și pe această rută ocolitoare pot apărea probleme de trafic, din cauza numărului foarte mare de autovehicule.