DISTRIBUIȚI

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, pe DN1 Bucureşti – Braşov traficul rutier se desfășoară cu dificultate (în coloană) pe sensul de mers către Braşov, din zona Nistorești până la intarea în Comarnic.

De asemenea, se circulă în coloană, cu viteză redusă (aproximativ 10 km/h) pe tronsonul Sinaia – Buşteni, în ambele sensuri (deoarece mulţi conducători auto circulă încet, deplasându-se de la o staţiune la alta).

De precizat este faptul că diminuarea capacităţii de circulaţie a DN1 este cauzată şi de trecerea de la două, la o bandă de circulaţie, la intrarea în localitatea Comarnic, pe sensul de mers către Braşov.

Pentru evitarea aglomeraţiei, conducătorilor auto care merg către Braşov li se recomandă să circule pe DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele.

Totodată, că pe A1 București – Pitești traficul rutier este, în continuare, oprit la km 94, pe sensul de mers către Pitești, din cauza unui autotren care s-a răsturnat pe carosabil în cursul dimineții.

Circulația este deviată de la km 94 al autostrăzii pe un drum județean, prin localitatea Căteasca, intrându-se pe autostradă la km 98.

 

Discuții

comments