DISTRIBUIȚI

De la începutul Sezonului Estival 2016, în stațiunile Vama Veche și 2 Mai, se constată o scădere a faptelor de natură penală, cu 40% față de perioada similară a anului 2015.

De asemenea, în această perioadă de referință, nu a fost înregistrată nicio faptă cu violență deosebită în Vama Veche și 2 Mai.

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța acordă o atenție deosebită siguranței cetățenilor de pe întreg litoralul românesc, acționând zilnic, în sistem integrat, pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte antisociale. Totodată, în baza planului “Litoral 2016”, 18 polițiști au fost detașați suplimentar de la celelalte structuri teritoriale din țară, pentru a acționa alături de polițiștii din stațiunile Vama Veche și 2 Mai.

Polițiștii spun că, în ultimii ani localităţile turistice Vama Veche şi 2 Mai au cunoscut o dezvoltare continuă în ceea ce priveşte construcţia unităţilor de cazare şi de alimentaţie publică, iar numărul turiştilor a crescut, astfel că, începând din aprilie anul trecut, a fost înființat Biroul de Poliție Vama Veche -2 Mai, care funcționează zilnic, 24 de ore din 24, tocmai pentru a veni în sprijinul localnicilor, dar și al turiștilor aflați in aceste stațiuni.

1 COMENTARIU

  1. Am fost de 2 ori vara asta in Vama Veche si urmeaza sa plec maine dimineata a 3-a oara. In tot acest timp am vazut o singura data 2 jandarmi dand o tura 30 de secunde si in rest pauza.

Comments are closed.