DISTRIBUIȚI

Asociația Litoral – Deltă Dunării va invită în fiecare joi, în perioada 14 iulie-4 august 2016, la două evenimente dedicate în special celor mici!

Satul de Vacanță Mamaia se va transforma, în fiecare joi, în tărâmul de poveste al personajelor îndrăgite de cei mici. Copiii vor avea privilegiul de a călători în lumea minunată și plină de culoare a poveștilor.

Spectacolul va fi completat cu momente de acrobație susținute de cei de la circul Globus, aflați și ei în Stațiunea Mamaia pentru toată perioada verii.

“Aventura în Lumea Poveștilor continuă de data aceasta cu o serie de evenimente săptămânale, care se vor desfășura în două locații foarte populate de către familii, copii și iubitorii de distracție și amuzament. Dacă în Satul de Vacanță, mai exact Luna Park, vom avea piese de teatru pentru copii, animație, concursuri, și muzică latino, pe ritmurile fredonate de Lucian Colareza, în stațiunea Mamaia, cu plecare din Piațeta Cazino, va avea loc o paradă a mai multor personaje îndrăgite de cei mici, iar ca noutate pentru Stațiunea Mamaia, vom defila cu 10 păpuși gigant, având fiecare înălțimea de 3,5 m. Proiectul este realizat cu scopul promovării stațiunii Mamaia și a Satului de Vacanță din bugetul taxei de promovare a agenților economici  Mamaia-Satul de Vacanță, conform strategiei de dezvoltare si promovare a Asociatiei Litoral – Delta Dunarii. Invităm în număr cât mai mare turiștii și constănțenii, în fiecare joi, să se alăture distracției pentru o vară de neuitat”, declară Oana Vorniciuc, purtător de cuvânt al stațiunii Mamaia și Satului de Vacanță.

 Programul evenimentelor este următorul (în fiecare zi de joi):

-În Satul de Vacanță, între orele 18.00-20.00: spectacol pentru copii (teatru de copii, animație, jocuri, concursuri), pe scena amplasată în zonă caracatițe

-În stațiunea Mamaia, între orele 19.00-20.00: parada personajelor de poveste, pe traseul: Piațeta Cazino – Promenadă – Piațeta Perlă – Satul de Vacantă