DISTRIBUIȚI
Retro microphone on stage in restaurant. Blurred background

Actorii George Clooney și Julia Roberts și-au făcut o apariție surpriză în cea mai recentă ediție a programului de televiziune ”Carpool Karaoke” al realizatorului de televiziune James Corden, care se bucură de un mare succes în SUA cu emisiunea ”The Late, Late Show”, relatează ziarul spaniol ”El Pais”.

Conform formatului emisiunii, la care în alte ocazii au participat vedete precum Jennifer Lopez, Adele sau Elton John, popularul om de televiziune se afla la volanul mașinii sale. Pe scaunul din dreapta lui s-a așezat, de această dată, interpreta Gwen Stefani, iar cei doi au cântat plini de elan câteva dintre cele mai cunoscute melodii ale ei. După ce au fredonat în duet ”Rich girl”, în vehicul s-au urcat încă doi invitați speciali: George Clooney, tot sexi, deși tocmai împlinea joi 55 de ani, și Julia Roberts, mereu fermecătoare la cei 48 de ani ai săi. Ei au glumit și au cântat împreună, iar înregistrarea video a devenit repede virală pe YouTube.

Fosta solistă a formației No Doubt a intonat câteva dintre noile ei succese muzicale și a răspuns și unor întrebări ale interlocutorului ei. Nu a vorbit despre recenta ei despărțire de Gavin Rossdale, dar a dat de înțeles că aspectul ei mereu tânăr se datorează iubirii. După ce a divorțat, a început să cadă din nou în mrejele dragostei, ceea ce este ”ca și cum te-ai spăla pe față”, a mărturisit compozitoarea, care este și topmodel.

Momentele cele mai amuzante ale emisiunii s-au înregistrat abia după ce, dorind să se înscrie pe banda de circulație rapidă, pe care pot rula doar mașinile cu patru persoane la bord, James Corden și-a chemat un prieten. Iar George Clooney nu a venit singur, ci împreună cu Julia Roberts, cu care este în prezent coleg de platou pentru pelicula ”Money Monster” semnată de Jodie Foster.

Toți patru și-au unit glasurile într-o versiune originală a melodiei ”Hollaback Girl”, făcând chiar unele comentarii în legătură cu cuvintele acestui hit din repertoriul lui Gwen Stefani. Călătoria s-a încheiat apoteotic, cu o interpretare în cor a cunoscutei teme muzicale ”We are the champions”.

Viitorii călători ai mașinii-karaoke avându-l ca șofer pe James Corden vor fi Selena Gomez, Nick Jonas și Demi Lovato.

Sursa: Agerpres