DISTRIBUIȚI

Un şofer aflat duminică, în trafic, în Mamaia a surprins imagini cu maşina condusă de tânărul marocan, cu doar câteva secunde înainte de accidentul teribil din zona sensului giratoriu de la Aqua Magic. Bărbatul a postat imaginile pe un site de socializare. Se poate vedea clar cum maşina marca Audi pătrunde şi pe contrasens, în goana sa nebună.

Amintim că un bolid Audi A8 cu numere de Dolj a doborât un stâlp de iluminat public şi s-a înfipt, apoi, într-un copac de pe marginea drumului, pe sensul de mers către Constranţa. Totul s-a întâmplat, duminică după-amiaza, în Mamaia.

O tânără aflată pe locul din dreapta şoferului, Dalina Frăţilă, de 25 de ani, din Constanţa a fost grav rănită şi se află la Terapie Intensivă şi acum. Martorii spun că accidentul a avut loc în timpul unei curse ilegale de maşini, în care mai era implicat un autoturism Mercedes, cu numere de Germania.

accident-mamaia-audi-9-1024x576

Şoferul, marocanul Jamma Saad nu este la prima confruntare cu Poliţia, ba chiar are un istoric impresionant, din acest punct de vedere. El a fost reţinut şi, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile, în luna martie a acestui an, sub acuzaţia de tentativă de omor. Bărbatul este acuzat că l-a lovit intenţionat cu maşina pe un tânăr pe o trecere de pietoni din zona Satului de Vacanţa. Între cei doi ar fi existat un conflict mai vechi, cauzat de o datorie neachitată la timp.

El este cercetat acum în libertate pentru vătămare corporală gravă din culpă. Poliţiştii vor ridica înregistrări de pe camerele de supraveghere şi vor audia martori în încercarea de a proba „liniuţele” şi de a-l depista şi pe celălalt şofer.

Accidentul a avut loc la câţiva metri distanţă de locul în care, în februarie 2008 au pierit patru tineri, după ce maşina în care se aflau şi care rula cu viteză excesivă s-a izbit de un alt stâlp de beton, s-a rupt în două şi a luat foc.

Sursa video: Facebook – Daniel Sescioreanu