DISTRIBUIȚI

La Constanţa va avea loc joi, 22 octombrie 2015, o proiecţie specială a filmului „Lumea e a mea”.

Pelicula, câştigătoarea marelui premiu la Festivalul de Film „Anonimul” de la Sfântu Gheorghe, în vara anului 2015, a fost regizată de Nicolae Constantin Tănase şi produsă de Tudor Giurgiu.

Aceştia vor fi prezenţi, joi seara, de la ora 18.00, la Cinema Cityplex Tomis Mall, unde va avea loc proiecţia specială, alături de actorii Ana Maria Guran, Iulia Ciochină, Oana Rusu, Ana Vatamanu și Florin Hritcu.

„Lumea e a mea / The World Is Mine”, o dramă despre generația 2000, aduce în prim plan povestea Larisei (interpretată de Ana Maria Guran), o adolescentă ca oricare alta din Constanța.

Larisa vrea multe de la viață: bani, valoare, influență, popularitate și respect. Și acum, fiind îndrăgostită, va face totul pentru a le obține.

„Lumea e a mea / The World is Mine” este un film colorat și amar, viu și strident, despre revolta inutilă a unei generații pentru care notorietatea se măsoară în vizualizări pe Youtube și like-uri pe Facebook.

Pe lângă marele premiu al Festivalului Anonimul, pelicula a mai fost distinsă şi cu Premiul de debut – Zilele Filmului Românesc (Festivalul Internațional de Film Transilvania 2015) şi Mențiunea specială a juriului în competiția East of the West – Festivalului de la Karlovy Vary 2015.

Filmul va rula in cinematografe in perioada 23 octombrie – 5 noiembrie 2015.