DISTRIBUIȚI

Asociaţia de promovare a turismului Litoral – Delta Dunării lansează, vineri, 9 octombrie, prima ediţie a programului „City Break la Constanţa”.

Pachetul turistic va include 2 nopţi de cazare (cu posibilitatea prelungirii pentru încă o noapte), alături de o serie de servicii suplimentare. Astfel, turiştii care vor opta pentru un city break în Constanţa vor putea vizita principalele atracţii turistice din oraş si vor putea savura preparate tradiţionale din peşte şi fructe de mare, pe baza unui voucher distribuit de agenţiile de turism înscrise în program.

Tarifele propuse variază între 130 lei (la unităţi de cazare de 2 stele), 180 lei (la 3 stele) şi 210 lei (la 4 stele), preţ/pachet/persoană (cazare în cameră dublă).

Restaurantele cu specific pescaresc înscrise în acest program sunt: Aqua by the Sea, Lamal, Navis şi Reyna, din Portul Tomis şi Pescăria lui Matei din Agigea.

Turiştii au acces gratuit la Muzeul de Artă, Muzeul de Artă Populară, Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Muzeul Militar Naţional, Cetatea Histria şi Monumentul de la Adamclisi şi beneficiază de tarife reduse cu 50% la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii (delfinariu) şi la Muzeul Marinei Române.

Discuții

comments