DISTRIBUIȚI

La Eforie, manifestările dedicate festivalului „Euforia Eforiei” au început încă de miercuri, cu deschiderea expoziției de fotografie „Istoria orașului Eforie”, care evocă momente reprezentative din viața comunității. Expoziția poate fi admirată până duminică, în parcul Cazino din Eforie Sud. Tot în această zonă au avut loc demonstrații de dans sportiv, iar la Teatrul de Vară din Eforie Sud a concertat formația Proconsul.

Iubitorii de istorie antică pot participa la festivalul „Dacii și Romanii”, care va avea loc astăzi, de la ora 18.00, în parcul de la Cazino, și sâmbătă, de la ora 18.00, în parcul din fața Teatrului de Vară din Eforie Nord. Manifestările vor culmina cu un concert al formației Pact, ce are loc sâmbătă, la Teatrul de vară din Eforie Nord.

Sărbătoare va fi și la Techirghiol. Sâmbătă și duminică, locuitorii și turiștii au ocazia să petreacă de Zilele Orașului, o sărbătoare multiculturală. Manifestările vor fi deschise cu o ședință festivă a Consiliului Local, în cadrul căreia 161 de vârstnici vor fi premiați cu câte 200 de lei.

În parcul de la Monumentul Eroilor, va avea loc o expoziție de artă culinară, cu produse specifice din mai multe țări. Manifestarea se deschide sâmbătă, de la ora 18.00. Tot sâmbătă, dar de la ora 18.30, este programată o defilare a ansamblurilor artistice din oraș. Ziua de duminică este dedicată minorităților.