DISTRIBUIȚI

Sute de pasionați ai artelor vizuale se vor reuni la cel mai mare festival internațional de gen din România – „Vama sub lumini de Oscar”, eveniment care se va desfășura în perioada 21 – 30 august la Vama Veche. Festivalul internațional de arte vizuale se află la a șasea ediție și, potrivit organizatorilor, în acest an include atât cursuri, seminarii și ateliere practice gratuite pentru pasionații de film, fotografie și pictură, cât și expoziții, proiecții de film și concerte în aer liber.

Spiritul Vămii va fi reînviat în fiecare seară prin concerte în aer liber susţinute de The Lemon Bucket Orkestra (Canada), InFusion Trio (Ungaria), Vali Bărbulescu, Kumm, Lucia, Adrian Naidin Band, The R.O.C.K. AC/DC Tribute, Trupa Veche şi Timpuri Noi.

Programul va fi completat cu proiecţii de filme dar şi piese de teatru în care teatrul se îmbină cu spectacolele de lumini sau cu muzică.

Canadienii de la „The Lemon Bucket Orchestra”, consideraţi revoluţionarii muzicii folk, vor concerta pentru prima dată în Vama Veche în data de 23 august. Concertul canadienilor de la „The Lemon Bucket Orchestra” va avea loc la „Papa la Şoni” şi intrarea va fi liberă.

Şi pentru că serile de la „Vama sub lumini de Oscar” vor însemna petreceri explozive, programul va fi completat şi de un show susţinut de Vali Bărbulescu care va sărbători alături de participanţii la VSLO, pe plaja de la Acolo Bar, 20 de ani de DJ-ing, evenimentul fiind programat sâmbătă 22 august. De asemenea, la „Papa La Şoni” vor concerta Kumm (21 august), Lucia (22 august), Adrian Naidin Band (25august), The R.O.C.K. AC/DC Tribute (26 august), InFusion Trio (Ungaria) (27 august), Trupa Veche (28 august) şi Timpuri Noi (29 august).

Concertele vor fi pigmentate cu teatru precum „Reflection” (marți, 25 august, terasa La Ceaune), susţinută de Lightwave Theatre sau spectacolul de teatru muzical „Remember Maria Tănase” al Companiei de teatru „Gestual Art” (24 august, terasa Papa La Șoni).