DISTRIBUIȚI

Faţă de cele 40 de trenuri din programul estival ‘Trenurile Soarelui’, CFR Călători introduce în circulaţie două trenuri suplimentare pentru preluarea traficului de litoral din week-end ul acesta:

– 16 august, R 12890: plecare din Constanţa la ora 20.20 şi sosire în Bucureşti la ora 23.11

– 17 august, R 12891: plecare din Bucureşti la ora 02.45 şi sosire la Constanţa la ora 05.45.

CFR recomandăm oferta de călătorie Minigrup 2-5. Pentru călătoria în grupuri mici, formate din 2 la 5 persoane adulte sau în familie, CFR Călători pune la dispoziţia clienţilor oferta „minigrup 2-5”, prin care acordă reduceri de până la 25% din tariful integral de transport, astfel:

25 % reducere pentru fiecare călător pentru grupuri formate din cinci călători adulţi
20 % reducere pentru fiecare călător pentru grupuri formate din patru călători adulţi
15 % reducere pentru fiecare călător pentru grupuri formate din trei călători adulţi
10 % reducere pentru fiecare călător pentru grupuri formate din doi călători adulţi

Dacă din grup fac parte şi copii/adolescenţi cu vârstaă de până la 18 ani la data efectuării călătoriei, din punct de vedere tarifar doi copii/adolescenţi se consideră un „adult”. Copii adolescenţi care fac parte din minigrup sunt denumiţi în continuare generi „tineri”.

Deci, în cadrul ofertei “minigrup”, 2 tineri beneficiază de 50% reducere din tariful de „adult”, redus cu procentul corespunzator minigrupului respectiv (în funcţie de numărul de persoane din cadrul minigrupului).

În cazul unui număr impar de tineri, 1 „tânăr” se consideră din punct de vedere tarifar 1 „adult”.

Grupurile pentru care se eliberează bilete minigrup 2-5 pot fi formate şi numai din „tineri” fără a fi obligatorie prezenţa unui adult.

Oferta „Minigrup 2-5” se eliberează numai pentru călătoria la clasa a 2-a, cu un singur tren de orice rang.

La trenurile cu regim de rezervare a locurilor, tariful de rezervare a locului se va achita integral pentru fiecare membru al grupului, inclusiv pentru copii/adolescenţii ( fiecare „tânăr”) din grup.