DISTRIBUIȚI

Cel puţin pentru cei peste 5000 de vizitatori care au trecut până astăzi pragul Târgului GAUDEAMUS Litoral 2015, organizat de Radio România în Mamaia, pe faleza din faţa studioului Radio Vacanţa. Până luni, 17 august, între 15.00 şi 23.00, turiştii aflaţi pe litoral pot găsi aici bestseller-urile momentului şi cele mai noi titluri la preţuri reduse, expoziţii de fotografie, lansări de carte sau tombole cu premii pentru public.

Duminică, 16 august, la ora 19.30, va avea loc extragerea Marelui Premiu al Tombolei GAUDEAMUS, organizată pe baza buletinelor de vot al publicului. Acesta este oferit de REGIONAL AIR SERVICES S.R.L – Aeroportul Tuzla şi constă într-un zbor cu durata de 30 de minute deasupra litoralului românesc, de pe Aeroportul Tuzla, pe care câştigătorul o poate filma şi/sau fotografia.

Târgul GAUDEAMUS Litoral, aflat la cea de-a şaptea ediţie, îşi va închide porţile mâine, 17 august, iar ceremonia de decernare a premiilor şi închiderea oficială vor avea loc la ora 18.00, în acordurile Fanfarei Forţelor Navale.

Detalii suplimentare despre ediţia din acest an a Târgului GAUDEAMUS Litoral sunt disponibile în comunicatul ataşat şi pe site-ul www.gaudeamus.ro.