DISTRIBUIȚI

Peste 25.000 de brăţări de vacanţă au fost împărţite micuţilor de până la 7 ani pe plajele din Mamaia, Eforie, Jupiter, Mangalia, şi Constanţa, în cea de-a şasea ediţie a Campaniei „Copiii nu se pierd – ajung la Radio Vacanţa”, care se va încheia la 1 septembrie.

Brăţările au inscripţionate numerele de telefon ale părinţilor, astfel încât copilul pierdut să poată fi uşor de recuperat. Joi,echipa de voluntari de la Crucea Roşie şi Radio Vacanţa se va afla pe plaja din Mamaia, unde vor distribui micuţilor brăţări de identificare, jucării şi accesorii de plajă.

Adelina Tocitu, coordonatorul proiectului: „Brăţara de vacanţă ajunge mâine pe plaj din Mamaia. De la ora 9:30, echipa Radio Vacanţa şi voluntarii de la Crucea Roşie le vor oferi turiştilor, care au venit împreună cu cei mici la mare, brăţara de vacanţă pe care trecem numărul de telefon al părintelui şi numele copilului. Astfel, în cazul în care copilul se rătăceşte pe plajă, el să poată fi gasit mult mai uşor. Brăţara care ne arată dacă e bine să stăm la soare sau nu, pentru că în momentul în care soarele este prea puternic pentru copii, brăţara respectivă îşi schimbă culoarea”.