DISTRIBUIȚI

În această seară, localul Papa La Şoni, din Vama Veche, găzduieşte concertul lui Adrian Berinde.

Artistul a lansat o invitaţie la concert pe pagina sa oficială de Facebook: „Luni, 10 august, începând cu ora 23.00, mă veţi putea asculta într-un concert surpriză susţinut în Vama Veche, la terasa Papa La Şoni, aşa că va invit şi la mare! Vă aştept cu drag!”, a precizat cântăreţul.

Absolvent al Şcolii de Arte Plastice din Cluj, Adrian Berinde s-a născut pe 4 mai 1958. La vârsta de 24 de ani, s-a stabilit în Elveţia, unde a lucrat ca pictor liber profesionist, vernisând până în 1994 mai multe expoziţii personale.

În 1994, înfiinţează la Cluj studioul de înregistrări Taurus, alături de Sandy Deac şi Jimmy „El” Laco. Alături de cei doi, dar şi de Oana Corabian, Lia Boldijar şi Giuseppe Poenaru, înregistrează albumul „Absent”, care a surprins plăcut lumea muzicală românească. Discul „Negru De Fum” apare un an mai târziu, iar cel de-al treilea album, „Vertical”, continuă tematică primelor două. În 2000, a semnat un contract ca muzician cu celebra companie „Cirque du Soleil”. De asemenea, este protagonist al documentarului de lung metraj „Fire Within”.

Discuții

comments