DISTRIBUIȚI

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (8:30), pe autostrada A2 Bucureşti -Constanţa traficul este intens.

La staţia de taxare de la Feteşti s-a format o coloană de autovehicule pe sensul către Constanţa, pe banda destinată achitării pe loc a tarifului.

Poliţiştii prezenţi în zonă informează conducătorii auto că pot plăti taxa prin SMS sau la staţiilede distribuţie a carburanţilor autorizate, însă aceştia preferă să achite cash .

Deoarece câţiva conducători auto nu au păstrat o distanţă corespunzătoare în mers sau nu au pus în funcţiune luminile de avarie când încheiau coloana, s-au produs şi câteva tamponări.

Pentru prevenirea accidentelor, conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza chiar înainte de a ajunge în dreptul spaţiului de servicii din apropierea podului peste care DJ308A traversează autostrada.

Coloane de autovehicule s-au format şi pe DN Centura Bucureşti, la intrarea peAutostrada Soarelui, atât dinspre Glina, cât şi dinspre Otopeni, deoarece numeroşi automobilişti intenţionează să circule pe autostradă. Poliţiştii prezenţi în zonă redirecţionează periodic circulaţia dinspre Bucureşti pe banda a doua a autostrăzii, pentru a facilita intrarea de pe banda de accelerare şi breteaua dinspre DNCB pe banda unu.

De asemenea, s-a format o coloană de maşini şi pe breteaua de acces în DNCB dinspre Constanţa,pe banda de decelerare, dar şi pe banda unu a autostrăzii. Pentru a evita producerea de accidente pe A2 (pecare mulţi conducători auto nu reduc viteza către Bucureşti, în apropierea centurii), poliţiştii vor fluidiza circulaţia cu precădere la ieşirea de pe autostradă, însă acest lucru va afecta traficul rutier de pe DNCB, în zona nodului rutier.

Le reamintim conducătorilor auto că prin staţia de taxare de la Feteşti se poate trece liber pe benzile doi şi trei, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa să se plătească în avans sau ulterior, până la ora 24 a zilei următoare trecerii, la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate (OMV PETROM, MOL, ROMPETROL) ori prin SMŞ la numărul 7577 – număr disponibil în reţelele de telefonie mobilă ORANGE ROMANIA, VODAFONE ROMANIA, TELEKOM MOBILE şi RCS&RDS (detalii pe site-ulCompaniei Na ţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România – http://www.cnadnr.ro/pagina.php?idg=316 ).

Discuții

comments