DISTRIBUIȚI

A patra ediţie a Galei Superkombat World Grand Prix  va avea loc mâine seară de la ora 20.00 în Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia.

Opt sute de locuri au fost rezervate spectatorilor care au cumpărat bilete de acces, dar pe lângă spatiul delimitat de organizatori, vor fi alte sute de persoane care vor privi spectacolul de la distanță.

Unul dintre scopurile evenimentului este promovarea staţiunii turistice, după cum a declarat Corina Martin, în calitate de preşedinte al Asociaţiei Litoral Delta Dunării.

Cele 13 confruntări se vor disputa în aer liber, într-un ring special amenajat si vor fi transmise în direct la sport.ro şi la eurosport.Evenimentul principal rămâne meciul pentru titlul mondial, dintre românul Andrei Stoica și olandezul Fred Sikking.

În cadrul galei vor mai lupta Raul Cătinaș cu rusul Viktor Boguțki, Alex Filip cu turcul Atakan Arslan şi Eduard Chelaru cu Mădălin Crăciunică.

Promotorul Eduard Irimia se aşteaptă ca evenimentul să aibă succes  chiar dacă au fost asigurate numai opt sute de locuri spectatorilor care au cumpărat bilete pentru această competiţie.

Astăzi vor avea loc prezentarea luptătorilor şi cântarul oficial.

Discuții

comments