DISTRIBUIȚI

Luna august va debuta cu un weekend încărcat de evenimente atât în Constanţa cât şi în staţiunea Mamaia, turiştii putându-se bucura, printre altele, de spectacole, competiţii sportive şi târguri de carte.
Primarul interimar al Constanţei, Decebal Făgădău a anunţat astăzi programul evenimentelor.
Pe faleza Cazinoului sunt deschise şi în acest weekend două târguri de carte – ‘Prăvălia cu cărţi’ şi ‘Valuri de carte’.
Potrivit primarului, pe strada Stefan cel Mare din Constanţa, Asociaţia pentru Educaţie, Sănătate si Familie promoveaza un stil de viata sănătos, o asociaţie a artizanilor şi mărţişorarilor a organizat un târg expozitional în zona magazinului Tomis, iar Mare Nostrum desfasoară o campanie de constientizare şi educare privind protejarea mediului înconjurator şi, în special, a Mării Negre, atât în parcul de la gară, cât şi în cel de la Sala Sporturilor.

Decebal Fagadau a anunţat şi evenimentele care vor avea loc în staţiunea Mamaia.

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa organizează un eveniment international de fitness – ‘Mişcarea face bine’, în piaţeta de la Perla se desfăşoară ‘Laser Kids Show’, (…). În piateta de la Cazinou se desfasoară o gală caritabilă – ‘Superkombat World Grand Prix’, în parcarea hotelului Rex va fi a doua editie a evenimentului ‘The color run’, o actiune care promoveaza miscarea şi divertismentul în acelasi timp.
Clubul Belagio a solicitat şi a primit acordul pentru a defila cu carul propriu, pentru a promova atât divertismentul din statiune cât şi, evident, interesele clubului’, a afirmat primarul interimar al Constanţei.