DISTRIBUIȚI

Ieri la turneul de tenis feminin, BRD Bucharest Open, care se desfăşoară la Arenele “BNR” din Bucureşti, jucătoarea Monica Niculescu, s-a impus cu scorul de 6-2, 5-7, 6-2 în partida cu Ana Bogdan.Niculescu s-a calificat în turul al doilea, unde o va întâlni pe învingătoarea din partida Teliana Pereira (din Brazilia, locul 83 WTA) – Kristina Kukova (Slovacia, locul 133 WTA).

O altă sportivă din România, Andreea Mitu (locul 78 WTA) a obţinut calificarea în turul al doilea, învingând-o cu scorul 1-6, 6-3, 6-3, pe Annika Beck (Germania, locul 71 WTA şi cap de serie nr. 8).

În schimb, jucătoarea Cristina Dinu venită din calificări, locul 369 WTA, a fost eliminată în primul tur de cehoaica Denisa Allertova (locul 79 WTA), scor 6-4, 3-6, 6-3.

La dublu, perechea Andreea Mitu/Patricia-Maria Ţig s-a calificat în sferturile de finală, după ce a trecut în primul tur, de perechea Julia Goerges / Petra Martic (Germania / Croaţia), cap de serie nr. 2, scor 6-3, 3-6, 10-8.

Perechea Elena Bogdan / Alexandra Cadanţu, s-a calificat în sferturi după ce a trecut în primul tur, cu scorul de 6-3, 6-3, de jucătoarele Jaqueline Cristian şi Elena Ruse, beneficiarele al unui wild-card.

Discuții

comments