DISTRIBUIȚI

Sucurile din comerţ au cantităţi mari de zahăr, îndulcitori artificiali, coloranţi şi aditivi. De aceea nu este recomandat să le consumi zilnic, ci doar ocazional sau de preferat chiar deloc. Dacă ai poftă de o băutură răcoritoare pe care să o consumi vara şi nu ştii ce să alegi iată patru opţiuni rapide şi sănătoase:

1. Ceaiul verde cu iasomie şi cuburi de gheaţă

Acesta rămâne în topul celor mai bune băuturi. Ceaiul verde este recunoscut pentru faptul că îmbunătăţeşte digestia, stimulează arderea grăsimilor, are efect anticancerigen şi revigorant. Dacă iarna îl preferi cald, acum poţi să prepari un litru de ceai dimineaţa, iar după ce s-a răcit să-i pui zeamă de lămâie şi să-l ţii la frigider.

2. Limonada cu mentă

Lămâia aduce un aport însemnat de vitamina C şi are efect alcalin asupra corpului.

3. Suc de pepene roşu şi lime

Amestecă în blender pepene roşu şi zeamă de lime pentru a obţine o băutură delicioasă. Toarnă în pahar şi pune câteva cuburi de gheaţă şi frunze proaspete de mentă.

4. Infuzie de castraveţi

Taie rondele de castraveţi şi pune-i în apă la infuzat alături de frunze proaspete de busuioc sau mentă şi zeamă de lămâie. Peste noapte vei obţine o băutură hidratantă şi plină de minerale pentru a-ţi hidrata corpul dimineaţa de la prima oră.

Discuții

comments