DISTRIBUIȚI

Lemar – „dublu câștigător al premiului Brit și a multiple discuri de platină”, și Delia – „una dintre cele mai de succes artiste din România” vor cânta în deschiderea concertului Robbie Williams, din 17 iulie, de la București, informează un comunicat al organizatorilor.

Lemar a semnat, în luna iunie a acestui an, un contract cu casa de discuri BMG, unde va scoate un nou album.

„‘The Letter’ este primul single extras de pe albumul cu același nume și este o versiune curajoasă a clasicei piese, la origine înregistrată de ‘The Boxtops’ iar mai apoi de către legendarul Joe Cocker”, arată comunicatul.

‘The Letter’, noul album al lui Lemar de pe care este extras single-ul, este un album soul cu sound vintage.

„A fost înregistrat live împreună cu legendarul producător Larry Klein și îi evidențiază timbrul vocal distinct și versatil. Albumul care conține 11 piese îmbină noi intrepretări ale soul-ului classic, atent selecționate de către Lemar, cu compoziții proprii ale acestuia”.

Aceeași sursă o consideră pe Delia „cea mai bună voce feminină a momentului actual din România” și notează că aceasta și-a început cariera muzicală în anul 1998 în trupa N&D.

„Din 2003 a continuat pe cont propriu, reușind să își clădească o carieră fulminantă care a continuat să evolueze constant. Pe data de 1 iulie anul curent, Delia a lansat piesa ‘Da, mama’ reușind în mai puțin de 24 de ore de la lansare să strângă peste 1 milion de vizualizări”, adaugă comunicatul.

Citată în document, Denise Săndulescu, general manager D&D East Entertainment, arată că decizia de a alege artistul, care va cânta în deschiderea concertului lui Robbie Williams, „a fost evidentă încă de la început, Delia fiind unica voce autohtonă potrivită pentru acest moment”.

„Ascensiunea sa în carieră este remarcabilă și reușește, prin producția și echipa cu care se prezintă, să ofere un show live de înaltă calitate”, a declarat aceasta.

Robbie Williams vine pentru prima oară în România cu prilejul turneului „Let Me Entertain You” și va susține un concert de două ore, pe 17 iulie, în Piața Constituției.

Turneul a debutat pe 25 martie, la Madrid.