DISTRIBUIȚI
Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Europene de Minifotbal si al Federatiei de Minifotbal din Romania, participa la conferinta de presa prilejuita de organizarea Supercupei Romaniei la Minifotbal, in Iasi, joi, 13 septembrie 2012. LIVIU CHIRICA / MEDIAFAX FOTO

După ce aflat ieri de situaţia dificilă în care se află clubul de fotbal ASA Tg.Mureş, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu a declarat pentru Mediafax:

 

„Toate condiţiile de organizare sunt îndeplinite pentru a organiza Supercupa la Constanţa. În ceea ce priveşte situaţia clubului ASA Târgu Mureş, consider că nu ar fi de cuviinţă să comentez sau să reacţionez asupra unei anchete în desfăşurare a DNA. Ca preşedinte al FRF urmăresc însă cu mare atenţie ce se întâmplă la Târgu Mureş aşteptând paşii procedurali ai tuturor instituţiilor implicate. Îmi pare deosebit de rău să văd că o echipă care a reuşit să facă performanţă în ediţia trecută se află într-o situaţie şi are premisele de a se nărui. Au început deja să plece jucători, nu ştiu dacă situaţia antrenorului este una suficient de clară, s-a pus sechestru pe conturi. Pot să spun că mă îngrijorează aşa cum îi îngrijorează pe toţi suporterii români. În ceea ce priveşte participarea, am vorbit cu colegii de la LPF şi am primit confirmarea că ASA Târgu Mureş a confirmat participarea la Supercupa de la Constanţa”, a spus Burleanu.

 

Preşedintele FRF a menţionat că ar fi o situaţie fără precedent ca ASA Târgu Mureş să nu poată participa la ediţia 2015-2016 a Ligii I care va începe la sfârşitul acestei săptămâni, pe 11 iulie.

Discuții

comments