DISTRIBUIȚI

George și Amal Clooney, proaspeți proprietari ai unei case în Berkshire, Anglia, au început numeroase lucrări de amenajare pentru sporirea confortului care par să-i deranjeze serios pe viitorii vecini. Din acest motiv, celebrul cuplu, care se presupune că se va muta în noua casă la sfârșitul lunii iulie, nu va fi foarte binevenit în cartier, scrie L’Express în ediția online.

Casa, estimată la 10 de milioane de lire sterline, este acum plină cu cupe, excavatoare, toalete portabile și schele, după cum relatează Mirror.

Printre schimbările pe care George Clooney și soția sa doresc să le facă la viitoarea lor locuință se numără construirea unei dane private, a unei mici case pe malul apei cu bar propriu și a unui cinematograf privat cu douăsprezece locuri. Lucruri la care poate visa oricine….dar nu și riveranii.

„Jumătate din localnici adoră ideea de a avea o vedetă în oraș, în timp ce cealaltă jumătate crede că este cel mai rău vecin pe care-l poate avea”, a mărturisit unul dintre ei publicației The Sun, adăugând: „Șantierul durează de luni de zile și vom fi norocoși dacă totul se va termina înainte de sfârșitul anului”.

Ocazie pentru George Clooney să organizeze o garden party pentru a-și cere scuze, încheie L’Express.

Sursa – agerpres.ro

Discuții

comments