DISTRIBUIȚI

Meciul Supercupei României Timişoreana la fotbal, ediţia 2015, dintre formaţiile Steaua Bucureşti şi ASA Târgu Mureş, se va disputa Miercuri 8 iulie, pe stadionul Farul din Constanţa.Partida este programată la ora 21:00 şi va fi transmisă în direct la Pro TV.

Decizia ca întâlnirea dintre campioana şi vicecampioana Ligii 1 din ultimul sezon, să se dispute la Constanţa, a fost luată în unanimitate de voturi la şedinţa Comitetului de urgenţă, compus din Răzvan Burleanu, preşedinte FRF, Gino Iorgulescu, prim-vicepreşedinte al FRF şi Octavian Goga, vicepreşedinte în cadrul FRF.

Lucrările de amenajare au început săptămâna trecută dar încă nu au fost montate toate scaunele în tribune.Luni 6 Iulie este termenul final pentru omologarea stadionului în vederea disputării partidei din cea de-a 17-a ediţie a Supercupei României.

Oraşele Constanţa, Mediaş şi Cluj-Napoca au fost cele trei variante pentru desemnarea locului de desfăşurare a Supercupei. Stadionul Farul a fost supus la trei inspecţii din partea delegaţiei FRF pentru a da un răspuns pozitiv, în acest timp fiind nevoie de mai multe lucrări de modernizare pentru a fi desemnat ca organizator.