DISTRIBUIȚI

Dacă ai mai fost la Aeromania știi că Aeroportul Tuzla devine neîncăpător pentru miile de turiști și localnici amatori de acrobații aeriene. Anul trecut, la Aeromania au venit peste 16.000 de vizitatori, iar anul acesta sunt așteptați și mai mulți. Organizatorii au găsit soluții convenabile atât pentru cei care vin cu mașina proprie, cât și pentru cei care preferă călătoria cu autobuzele RATC oferită gratuit.

Regia de Transport în Comun (RATC) Constanța pune la dispoziție trei autobuze în ziua de 4 iulie. Mașinile pleacă de la Gara Constanța la orele 15.00, 15.30 și 16.00, iar orele de întoarcere sunt 20.00, 20.30 și 21.00.

Autobuzele care merg spre Aeroportul Tuzla sunt marcate cu afișe „Aeromania” și inscripția „CURSĂ SPECIALĂ”.

Dar asta nu e tot. Iubitorii aviației care ajung la Aeroport cu mașina personală vor avea parte de o experiență îmbunătățită. Organizatorii au pus la dispoziție trei intrări diferite și de 3 ori mai multe locuri de parcare.

Aeromania este show-ul aviatic al verii. Spectatorii vor avea parte de muzică rock cu Mihai Mărgineanu, TAXI, Desant și The R.O.C.K.. Spectacolul este întregit de expoziția statică de avioane, elicoptere și mașini de epocă.

La Aeromania 2015 și-au confirmat deja prezența:
• Yakării Acrobați – cu trei aeronave YAK 52,
• Jurgis Kairys – multiplul campion mondial de acrobație aviatică, cu JuKa – după aventura din Marea Egee, unde a plonjat cu Suhoiul, pe 24 septembrie 2014,
• Lotul Național de Acrobație – cu 5 aeronave Extra 300 și Extra 300 L,
• aeronavele aparținând REGIONAL AIR SERVICES (Diamond DA 20, Diamond DA 40, Diamond DA 42, Cessna 182, AN2 și Bell 206 B3, Cabri G 2 Aerospatiale Dauphin, Agusta 139 si AS 365 Dauphin),
• supersonice MIG 21 Lancer,
• parașutiștii coordonați de Adrian Constandache,
• Blue Wings – cu 7 parașutiști ai Aeroclubului României (lansări din Airvan Ga8),
• John Balon – cu un balon cu aer cald,
• avioanele Incas – BN2A Islander si SuperCub YR-D0028
și alții.

Intrarea publicului general este, și anul aceasta, gratuită. Evenimentul din 4 iulie este sprijinit de Timișoreana, Astra Asigurări, Alka, Ana Hotels – Hotel Europa, Monsson, SC Alcovin, Green Group și alții.

Printre partenerii media se află Radio Vacanța și Radio Constanța.

1 COMENTARIU

Comments are closed.