DISTRIBUIȚI

În baza parteneriatului oficial încheiat între Asociaţia Litoral – Delta Dunării şi Federaţia Română de Bob şi Sanie pentru promovarea staţiunii Mamaia – Sat Vacanţă, în perioada 20-29 iunie 2015 se află în cantonament în staţiunea Mamaia echipa de skeleton, bob şi sanie a României.

Echipa, formată din 25 sportivi, vizitează în această perioadă şi atracţiile de pe litoralul românesc. Primul obiectiv vizitat a fost parcul de aventuri Paradis Land de la Neptun, unde echipa a efectuat un antrenament inedit.

Reamintim că Mamaia a fost desemnată locaţia Campionatului Mondial de seniori la Bob şi Skeleton starturi 2016. Competiţia, ce va avea loc în luna septembrie 2016, va aduce sportivi din toată lumea la Mamaia – peste 400 sportivi din aproape 40 ţări, plus alţi 200 oficiali.

Este posibil ca şi prinţul Albert de Monaco, un împătimit al bobului, să ajungă anul viitor în România, mai ales că Principatul Monaco a găzduit această competiţie între anii 1994 şi 2001. Locul exact de amplasare a pistei de concurs urmează să fie stabilit în curând de specialiştii federaţiei internaţionale.