DISTRIBUIȚI
Bocal of fruity cocktail on a beach table

Conceptul de All Inclusive a fost implementat şi pe litoralul românesc, având în vedere faptul că turistul român a descoperit acest tip de sejur, mai ales în afara ţării. 16 hoteluri oferă acest tip de servicii, 8 în Mamaia, 3 în Venus, 2 în Jupiter şi câte unul în Neptun, Saturn şi Vama Veche. Cei care au copii mici sunt bucuroşi de facilităţile pe care le oferă acest pachet.

De trei ani, în nordul staţiunii Mamaia, într-un resort de tipul celor de-afară, turiştii români au parte de multe facilităţi, în afara celor trei mese incluse în preţ, după cum ne-a declarat Roxana Taiss, reprezentant PR.

Nu toţi românii preferă conceptul de ALL INCLUSIVE, spune Meryem Mambet, hotelier din staţiunea Mamaia.

Tour operatorii nu au atâtea oferte câtă cerere există pe acest segment şi acest lucru este determinat de mai mulţi factori, care ţin de specificul românesc al conceptului de ALL INCLUSIVE. Un motiv ar fi că plajele sunt concesionate şi altor agenţi economici, nu neapărat hotelierilor, alţii au plajele dar le subînchiriază şi, cel mai invocat motiv, ar fi cel că turistul român speră să facă economie şi să mănânce pe unde apucă şi cât mai ieftin.

Tarifele pentru All Inclusive Premium pornesc de la 460 lei/noapte pentru camera Dublă Standard, pentru 2 adulți şi un copil sub 12 ani până la 760 lei/ noapte camera pentru 2 adulți şi 2 copii sub 12 ani, la un hotel de 3 stele.
La 4 stele o garsonieră costă 650 lei/noapte, iar un apartament 770 lei.

Discuții

comments