DISTRIBUIȚI

S-a dat startul celei de-a șasea ediții a campaniei „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa – Brăţara de Vacanţă”.

Până la 1 septembrie, cu ajutorul voluntarilor de la Crucea Roşie vor fi distribuite pe plajă 20.000 de brăţări de vacanţă copiilor care vin în toate staţiunile de pe litoral.

Brăţara va fi personalizată cu numele copilului, numărul de telefon al părinţilor, astfel încât dacă se pierde pe plajă, să poată fi găsit cu uşurinţă.

Brăţările vor fi distribuite şi prin intermediul farmaciilor Vivat şi Acutil, al corturilor de prim-ajutor sau recepţiile hotelurilor.

În premieră anul acesta, Brăţară de Vacanţă va ajunge şi în Delta Dunării, mai exact pe plaja din Sulina.

Nicolae Chichi, directorul Navrom Delta Tulcea: „Ne-am aliniat foarte rapid proiectului pe care îl face Radio Vacanţa, Brăţara de Vacanţă, copiii intră în vacanță și încep să vină la mare, iar pe navele noastre deja vrem să ia un prim contact cu acest program. Cu certitudine vor ajunge mult mai rapid alături de însoţitorii lor. Prima lor cursă în tabăra de la Sulina va fi în 29 iunie”.

Președintele Asociației Litoral – Delta Dunării, Corina Martin, a declarat că susține proiectul Brățara de Vacanță, iar acesta ar trebui implementat nu numai pe litoral și în Deltă, dar și în stațiunile turistice montane.

Vara trecută, 200 de copii rătăciţi au ajuns în siguranţă la părinţii lor, graţie brăţării de vacanţă şi destinată nu doar familiilor interesate de siguranţa copiilor, ci şi grupurilor de sportivi sau elevi veniţi în tabără sau cantonament.

Discuții

comments