DISTRIBUIȚI

AmFostAcolo (www.amfostacolo.ro), cu sprijinul Asociației Litoral – Delta Dunării și al Radio Vacanța a organizat azi, la Hotel Vera din Eforie Nord, cea de-a patra ediție a festivităţii de premiere a unităţilor de cazare de pe Litoralul românesc și din Delta Dunării, care au acumulat recomandări și note foarte bune din partea utilizatorilor acestui site, pentru anul 2015.

48 de unitati de cazare de pe litoral și din Delta Dunării, care au întrunit cel mai mare grad de apreciere din partea turiştilor – membri ai comunităţii AmFostAcolo, au fost premiate. Deși Mamaia este regina stațiunilor, ponderea unităților de cazarea premiate scade. Anul acesta a crescut numărul unităților de cazare din sudul litoralului, a spus Cornel Bociort, fondatorul site-ului amfostacolo.ro. De asemenea, a scăzut și numărul impresiilor negative.

Daniel Sîrbu, manager al Studioul Regional Radio Constanța/Radio Vacanța, a declarat: „Colaborarea statornică, de tradiție, între cel mai important site românesc, care promovează turismul de calitate în țară și în străinătate – www.amfostacolo.ro – și singurul post estival din România – Radio Vacanța – se materializează, din nou, într-un moment de excepție, prin care eforturile hotelierilor de a oferi servicii la standarde înalte de calitate, sunt concretizate în obținerea recunoașterii naționale. Considerăm ca acțiunea noastră comună, de promovare a turismului de calitate, a devenit o tradiție a litoralului.”

 

Discuții

comments