DISTRIBUIȚI

Muzeul Civilizaţiei Urbane a Braşovului vă invită în perioada 3 – 7 decembrie 2014 să vizitaţi Expoziţia de iarnă a Asociaţiei Brickenburg, asociaţie a fanilor LEGO®.
Pentru prima dată anul acesta expoziţia se va desfăşura simultan în trei oraşe, respectiv Cluj-Napoca, Bistriţa şi Braşov.

În secţiunea braşoveană vizitatorii se vor putea familiariza cu sistemul LEGO® Tehnic, având posibilitatea să observe funcţionarea diverselor mecanisme construite din piese LEGO® şi să vadă seturi funcţionale produse de celebra companie de jucării din anii ’80 ai secolului trecut şi până în prezent.

Cei curioşi, indiferent de vârstă, vor avea posibilitatea să testeze moduri de combinare ale elementelor LEGO® la micul atelier de construcţii din cadrul evenimentului.
Vernisajul va avea loc în data de 4 decembrie, la ora 14:00 la Muzeul Civilizaţiei Urbane a Braşovului din Piaţa Sfatului nr. 15.

Programul de vizitare este de miercuri, 3 decembrie, până duminică, 7 decembrie 2014, între orele 9-17, iar preţul unui bilet este de 1,5 lei.

Discuții

comments