(VIDEO) Vrei iPhone 6? Telefonul are o problemă gravă

169
DISTRIBUIȚI

Apple a vândut 10 milioane de terminale iPhone 6 şi iPhone 6 Plus în primul weekend de disponibilitate. La scurt timp a apărut o problemă majoră. iPhone 6 Plus, modelul cu ecran mai mare, de 6 inci, se îndoaie în buzunar, putând chiar să se rupă.

Pe forumuri şi pe Twitter mai mulţi utilizatori s-au plâns că noul lor telefon iPhone 6 Plus s-a îndoit la scurt timp după ce a fost cumpărat de la simpla ţinere în buzunar. Primele teste arată că aceasta este o problemă majoră. Cei de la Unbox Therapy au îndoit telefonul, folosindu-se doar de mâini, şi au constatat că, odată curbat, acesta nu mai poate fi adus la forma iniţială. Atunci când a fost îndoit la loc la forma normală carcasa de aluminiu a crăpat în lateral, imediat lângă butonul de volum.

iPhone 6 Plus şi iPhone 6 sunt foarte subţiri şi au carcasă realizată din aluminiu, un material care se îndoaie cu uşurinţă. Unbox Therapy a îndoit şi un Samsung Galaxy Note 3, aplicând chiar mai multă forţă, dar terminalul nu a avut probleme.

Faptul că dispozitivul se îndoaie nu este singura problemă raportată de utilizatori. Bateria are o autonomie modestă, deşi are capacitate mai mare, şi sunt probleme cu recepţia Wi-Fi. Dacă aceste două probleme pot fi remediate de Apple prin actualizări software, cea a îndoirii rămâne.

Se pare că şi modelul mai mic, iPhone 6, are aceeaşi problemă.

Discuții

comments