DISTRIBUIȚI

Muzeul dedicat victimelor atacurilor teroriste de la 11 septembrie a atras de la deschiderea sa, din luna mai,  aproape 1 milion de vizitatori.
National September 11 Memorial & Museum din New York a fost vizitat de 900.000 de persoane și se așteaptă ca numărul să depășească un milion în preajma celei de-a 13-a comemorări a atacurilor teroriste.
Într-o cameră a muzeului, pe un ecran sunt proiectate portretele celor uciși, iar într-o alta pot fi văzute fotografii ale victimelor.
O altă încăpere propune un mozaic format din aproape 3.000  de piese în diferite nuanțe de albastru, reprezentând numărul victimelor atentatelor,  iar întregul colaj poartă denumirea „Trying To Remember the Colour of the Sky on That September Morning” (Să încercăm să ne amintim culoarea cerului în acea dimineață de septembrie)
Duminică au fost expuse obiecte care au legătură cu misiunea de comando care a dus la uciderea liderului terorist Osama bin Laden, mai precis o cămașă a unuia dintre luptătorii comandoului, o cărămidă din zidul clădirii unde se afla teroristul și o monedă comemorativă donată de un ofițer CIA care l-a căutat îndelung pe liderul terorist, alături de câteva fotografii.