DISTRIBUIȚI

Cea de-a XVII-a ediție a Galei Tânărului Actor „Hop” ia startul astăzi, la complexul Vox Maris Grand Resort din Costineşti. Evenimentul este organizat de Uniunea Teatrală din România (UNITER), co-organizator fiind Ministerul Culturii. Tema ediției de anul acesta a galei este „Joacă-te cu mine! Sunt om. Nu personaj”.
În competiție, la secțiunea Grup, au fost admise în marea finală cinci trupe, în componența cărora se regăsesc, în total, 19 tineri absolvenți ai facultăților de teatru din București și din ţară. La secțiunea Individual, vor concura 21 de tineri actori. Directorul artistic al Galei „Hop” este apreciatul regizor Radu Afrim. Din comisia de jurizare a competiției fac parte actorii Ana Ularu şi George Mihăiţă, care se alătură altor personalităţi care se regăsesc în juriul ediţiei din acest an a Galei „Hop“, precum Gianina Cărbunariu, Tudor Giurgiu şi Ioana Marchidan.
Gala „Hop“ debutează astăzi, la Vox Maris Grand Resort din Costineşti, la ora 10.00, cu un Atelier „Hop și eu”, coordonat de Andreea Gavriliu. De la ora 17.00 începe concursul la secțiunea Individual, iar de la ora 19.00 este programată competiția la secțiunea Grup. Programul Galei „Hop“ continuă, de la ora 21.30, cu un moment Bonus Hop Shop, în afara competiției, la care participă concurenții „Hop“ 2014.

Discuții

comments