DISTRIBUIȚI

Campionii scrimei româneşti au pornit în premieră într-un tur al ţării într-o acţiune fără egal în România. Până pe 14 septembrie, Mihai Covaliu, Anamaria Brânză, Tiberiu Dolniceanu şi alţi sportivi vor poposi în mai multe oraşe din ţară şi vor oferi demonstraţii de scrimă, lecţii de istorie a scrimei, sedinţe de autografe şi fotografii.
Caravana a ajuns astăzi la malul mării. Prezent în direct în Ediţia de Dimineaţă de la Radio Constanţa, Campionul olimpic de la Sydney 2000, Mihai Covaliu, a prezentat scopul principal al acţiunii:

Mihai Covaliu, supranumit Regele scrimei, este multiplu medaliat olimpic, mondial şi european. A scris o frumoasă pagină de istorie a sportului românesc, iar acum îi învaţă pe alţii cum să învingă.L-au inspirat cei mai buni, a luptat şi a câştigat duelurile cu spada în mână.Pasiunea şi munca sa merg mână în mână mai departe spre viitorul scrimei româneşti şi internaţionale, federaţia română de scrimă intrând într-o eră a schimbului de generaţii cu Mihai Covaliu preşedinte.