DISTRIBUIȚI

Potrivit ISJ Constanţa, 1.247 de candidaţi constănţeni au participat astăzi la proba scrisă obligatorie a profilului, din cadrul examenului de Bacalaureat 2014, sesiunea august – septembrie.
Şapte candidaţi dintre care şase care susţineau proba la matematică şi unul la istorie au fost eliminaţi pentru fraudă şi tentativă de fraudă (telefoane mobile, notiţe şi însemnări), astfel: 1 candidat din centrul de examen – Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, 1 candidat- Liceul Tehnologic „C.A.Rosetti”, 1 candidat-Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” Medgidia şi 4 candidaţi- Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii.
Pentru un candidat, Comisia Naţională de Bacalaureat a aprobat susţinerea examenului cu subiect de rezervă, în intervalul orar 13.00-16:.0, la disciplina matematică, în centrul de examen – Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” Medgidia.
Potrivit Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat, cei 7 candidaţi care au fost eliminaţi de la examen, pentru fraudă sau tentativă de fraudă, au pierdut dreptul de a susţine examenul de bacalaureat în următoarele două sesiuni.

Discuții

comments