DISTRIBUIȚI

Mâine seară, de la ora 20.00, va avea loc o nouă prezentare a Carnavalului Mamaia, devenit una dintre atracțiile de seamă ale litoralului românesc.
Carele alegorice ale cluburilor din stațiune vor defila pe faleză și se vor opri la scena Fashion TV din piața Cazino, unde, ca în fiecare seară de sâmbătă din acest sezon, vor oferi un spectacol unic miilor de turiști.
Seara de duminică va fi dedicată antreprenorilor din turism care au contribuit la dezvoltarea stațiunii Mamaia! Începând cu ora 20.30, pe scena Fashion TV din piața Cazino va avea loc Fashion Tourism Awards Litoral.
Evenimentul este o gală cu prezentări de modă și invitați speciali, printre care numeroase personalități din showbiz și lumea afacerilor, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai apreciate destinații de pe litoral din toate categoriile de servicii: hoteluri, restaurante, plaje, terase, baruri, cluburi. Evenimentul are drept scop recunoașterea contribuțiilor deosebite aduse industriei turistice din stațiunea Mamaia în sezonul 2014.

Discuții

comments