DISTRIBUIȚI

Poliţia Capitalei a identificat în cursul serii de duminică agresorul jurnalistului unui post de televiziune, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.
Agresorul a fost condus la sediul Secţiei 22 în vederea continuării cercetărilor, precizează sursa citată.
”Poliţia Capitalei a identificat în cursul acestei seri agresorul jurnalistului unui post de televiziune. Acesta a fost condus la sediul Secţiei 22 în vederea continuării cercetărilor. Pentru identificarea persoanei, Poliţia Capitalei a beneficiat şi de sprijinul Jandarmeriei Române”, se arată în comunicatul citat.
În zona Palatului Cotroceni a avut loc duminică o manifestaţie publică, în intervalul 16,30-19,30.
Potrivit Jandarmeriei, numărul persoanelor prezente la manifestaţie a oscilat de la câteva zeci la aproximativ 4.000, context în care şi dispozitivul prezent la faţa locului a fost adaptat permanent, conform procedurilor legale în vigoare.
”Marea majoritate a participanţilor la acţiunea publică din Bucureşti s-a manifestat paşnic. În mod izolat, a existat o persoană care s-a comportat violent, agresând o echipă de jurnalişti aflată în mijlocul manifestanţilor, context în care dispozitivul de jandarmi a fost suplimentat. Referitor la această persoană, Jandarmeria a luat deja toate măsurile pentru identificarea şi sancţionarea acesteia, conform legii”, preciza Jandarmeria la finalul manifestării.

Discuții

comments