DISTRIBUIȚI

Cea de-a doua săptămână a stagiunii Teatrului de Vară din staţiunea Jupiter începe astăzi, de la ora 21.00, cu un nou spectacol dedicat celor mici: „Jack şi vrejul de fasole”. În rolul lui Jack, micul public îl va vedea pe Ion Ionuţ Ciocia, cel care a şi transpus în scenă basmul popular englez. Din distribuţie mai fac parte: Julieana Drăghici, Vera Linguraru, Maria Ţăranu, Voicu Hetel şi Cristian Creţu.
Vineri, de la ora 21.00, va fi prezentat spectacolul „Un bărbat şi mai multe femei”, după Leonid Zorin. Inconfundabilul Claudiu Bleonţ îl va interpreta pe Arcadii Semionovici Garunski, un bărbat care, de obicei, evită femeile, dar care, pe parcursul întregului spectacol, se va întâlni nu cu una, ci cu şapte urmaşe ale Evei, toate interpretate de Magda Catone. Ea va fi soţie, funcţionară, doctoriţă care nu stă prea bine cu nervii, colegă inimoasă, călătoare fatalistă, poetă şi femeie-director.
Între două spectacole de teatru dedicate celor mici şi celor mari, publicul se va delecta miercuri, de la ora 21.00, cu un concert Proconsul